Adviseur natuur en gezondheid

Wat doe ik?

Ik weet wat de effecten zijn van natuur op de gezondheid, Ik ken de zorgorganisaties, de natuurorganisaties, de overheden en buitensportorganisaties die actief zijn binnen dit domein.

Verbinding en netwerk

Ik zoek en stimuleer verbinding tussen voornoemde partijen. Zo heb ik ook het Groen&Fit Collectief tot stand gebracht. Een samenwerkingsverband tussen 20 zorg, natuur en buitensportorganisaties. Met als gezamenlijk doel het effect van natuur op gezondheid te stimuleren en mensen naar buiten te krijgen. Kijk voor meer informatie bij projecten.

Onderzoek en partnering

Ook heb ik verschillende onderzoeken opgezet samen met Prof. Dr. Agnes van den Berg van de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van Natuur en gezondheid.

Met mijn kennis, enthousiasme, en netwerk in beide werelden probeer ik een verbinder te zijn. Bruggen te bouwen, partijen aan elkaar te knopen, gezamenlijke doelen te zoeken en te stellen, onderzoek te stimuleren en fondsen en partners te regelen.

Presentaties en lezingen

Daarnaast geef ik presentaties/lezingen om mijn kennis op dit gebied te delen en mensen te enthousiasmeren om de natuur ook in te zetten voor (hun) gezondheid.

Neem contact met mij op als je meer wilt weten over dit domein, als je een netwerk en verbinder zoekt, als je een onderzoek wilt opstarten, partners zoekt of als je behoefte hebt aan een inspirerende presentatie op een event.

Meer weten?

Neem contact met mij op om persoonlijk kennis te maken.