Adviseur natuur en gezondheid

Wie ben ik?

Tjisse Brookman; Adviseur in natuur en gezondheid.

Mijn overtuiging: natuur en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat is inmiddels op vele fronten aangetoond. Het zijn alleen nog teveel gescheiden werelden, waardoor deze mooie verbinding veel te weinig benut wordt.

Ik ben gestart als ondernemer en daarna blijven ondernemen binnen mijn dienstverband bij De Friesland Zorgverzekeraar. Ik heb nieuwe onderdelen opgezet (o.a. call center, assurantietussenpersoon en reisverzekeraar) en was verbinder tussen mijn werkgever en tal van organisaties binnen zorg, natuur en buitensport. Hieruit zijn vele mooie en vruchtbare samenwerkingen ontstaan.

Ook vanuit mijn voorzitterschap van de KWBN Regio Noord verbind ik partijen als provincies, gemeentes, buitensportorganisaties en sportraden.

Ik heb veel energie, ben enthousiast, creatief en intrinsiek gemotiveerd om vanuit een hands on mentaliteit het domein natuur en gezondheid verder mee te ontwikkelen.

Meer weten?

Neem contact met mij op om persoonlijk kennis te maken.